joi, 6 noiembrie 2008

S.O.S în Ghencea

Partida de maine seară, dintre Steaua Bucureşti şi Olympique Lyon, contând pentru a treia manşă din grupele Champions League, este decisivă pentru ambele combatante.
Pentru echipa militară, un eventual success în faţa francezilor, le-ar readuce liniştea atât la nivelul vestiarului cât şi asupra “atotputernicului” Gigi Becali. Nu se mai poate nega faptul că echipa care îl are la cârmă pe Lăcă, nu este în criză. Dovezile sunt ultimele două meciuri din campionat, acolo unde a “izbutit” să acumuleze chinuit un singur punct, dar, şi isprava din cupă, cu Sportul. Pe lângă toate aceste lucruri care au destabilizat echipa, se pare că în sânul echipei a izbucnit un conflict între goalkeeperul Zapata şi Ghionea. Conflictul dintre cei doi a fost imediat dezminţit de Lăcătuş, argumentând că la nivelul oricarei echipe mai sunt şi mici divergente.
Însă cu toate aceste semnale de alarmă, în Bulevardul Ghencea este o doză de optimism care dă incredere pentru meciul de mâine seară.
Toţi jucatori sunt optimişti şi cred în şansa lor, acestea spunând la unison ca a venit şi vremea revanşei, dupa umilinţa trăită acum doi ani în Ghencea cu lyonezi. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat azi la conferinţa de presă, că a venit timpul ca Steaua să câştige şi primul meci pe teren propriu. Considerand că cei trei ani de experienţă CL, au fost îndeajuns pentru a aborda un meci contra unei echipe precum Lyon, la victorie. Putem să spunem, că nici echipa lyoneza nu trece printr-o pasă prea bună în campionat, în ultima etapă terminând nedecis 2-2 cu Lille, însă se observă neclaritate şi imprecizie la nivelul echipei.
Sarea si piperul în acest meci il vor aduce cei 25 000 de ultraşi care vor intreţine atmosfera la standarde înalte, asa cum ne-au obişnuit de-a lungul vremii.
Nu ramane decât să aşteptăm duelul celor două formaţii care îşî doresc mai mult ca oricând cele trei puncte de aur puse în joc. Sperăm ca surpriza placută de duminică seara oferită de echipa de handbal, Steaua MFA, în grupele CL, în faţa coloşilor ruşi de la Cehovski Medvedi, echipa care se confundă cu "naţionala" Rusiei, locul 6 la JO de la Beijing, să fie continuata si de fraţii mai mari ai “militarilor”.

Niciun comentariu: