duminică, 16 noiembrie 2008

Egalul nimănui

Partida Steaua-Poli Timişoara, a găsit două echipe care nu treceau printr-o perioadă prea fastă. Steaua dorea să întrerupă şirul celor 10 meciuri fară victorie, în timp ce timişorenii veneau să spele ruşinea după dezastrul cu Dinamo.
Debutul meciului a fost al renagatului Neaga, care a dat mari bătăi de cap apărării adverse prin incursiunile în banda stângă.
Însă din minutul 10 au intrat în scenă aşa zişii suporteri de la peluza Nord ai arenei bucureştene, care au venit să termine poliţile începute de săptămâna trecută în Giuleşti. Zmărăndescu a ţinut să meargă personal să îi pună la punct prin metode "specifice", pe aceşti frustraţi ai fotbalului.
În teren, trupa lui Munteanu a atacat continuu, iar în minutul 14, în urma “cornerului” executat din tuşă de Ogăraru, balonul ajunge norocos la Dayro Moreno care “izbuteşte” să ia la ţintă bara din trei metri. Timişorenii au răspuns prin Parks, dar acesta a fost oprit de îngerul păzitor din această seară, Zapata.
În repriza secundă, huliganii de la peluzele din Ghencea au găsit de cuvinţă să părăsească stadionul şi sa vandalizeze parcarea din afara stadionului. Începutul actului secund a fost controlat de Poli, iar în minutul 51 Goga reuşeşte, printr-o deviere norocoasă, deschiderea de scor. Dayro Moreno a adus egalarea în minutul 70, cu o lovitură de cap din 7 metri, profitînd de largul marcaj al apărarii timişorene. “Ciurucul” de care zicea acum câteva zile “idolul tribunei” din această seară, a adus-o pe Poli în avantaj după o lovitură liberă impecabilă de la peste 20 de metri. Replica stelistă a venit imediat din partea căpitanului Rădoi, care l-a executat din marginea careului pe Pantilimon. După gol, doar militarii au fost pe teren, dominând o echipa care s-a mulţumit şi cu un egal. Ghinionistul Dayro, a mai ţintit o dată bara, exasperându-şi coechipierii, iar Rică Neaga a ratat şi el o bună oportunitate de gol pe final.
După acest egal care nu ajută nici una dintre combatante, şansele la locurile de Champions League ale steliştilor par tot mai mici.

Niciun comentariu: