sâmbătă, 28 februarie 2009

FC Drobeta „ joacă pe loc”, după egalul cu „U”


În etapa inaugurala a returului FC Drobeta a întâlnit formaţia U Cluj, pe stadionul din Vânju-Mare, în compania a 1 500 de suporteri dornici de a vedea echipa lui Neagoe la „treabă”. Primul atac mai „închegat” al ardelenilor din minutul cinci, a fost fructificat. Oaspetii au reuşit să deschidă scorul cu ajutorul largului concurs al portarului Hârşu. Szilagyi a profitat de acest cadou neaşteptat, după ce goalkeeperul a scăpat mingea la o centrare care nu anunţa mare lucru. A urmat o dominare a drobetanilor cu atacuri numeroase în jumătatea de teren clujeană, dar fară efect pe tabela de marcaj. De remarcat în prima repriză a fost şi bara lui Jenaru, venită după o fază construită foarte bine de linia mediană. La pauză, antrenorul severinean a făcut două schimbări interesante, tânărul portar Pânzaru luându-i locul lui Hârşu, iar ex-mijlocaşul celor de la Building Vânju-Mare, Poenaru, a schimbat pe Roşianu. Echipa lui "Geană" a atacat continuu pentru a izbuti golul egalizator care să mai deschidă o echipă a Universităţii baricadată cu toate liniile în apărare. Totuşi, marea ocazie a actului secund a aparţinut tot oaspeţilor care au scăpat pe un contraatac tăios, meritul pentru menţinerea aceluiaşi rezultat aparţinând tânărului portar. Spre finalul meciului, a venit după numeroase ocazii şi golul egalizator din minutul 78 al noii achiziţii, Marius Ene. Până la finalul partidei rezultatul a rămas neschimbat. Eugen Neagoe debutează oficial cu un egal care îi menţine pe mehedinţeni în lupta pentru promovare, însă asemenea puncte irosite pe teren propriu sunt greu de digerat. Cele două puncte pierdute „acasă”, trebuie recuperate în dificila deplasare de la Internaţional Curtea de Argeş, din etapa viitoare. Este necesar un rezultat favorabil pentru a nu pierde plutonul de cinci echipe care se bat la promovare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut din nou. Nu stiu unde citisem la un moment dat ca la Drobeta este unul din cele mai mari stadioane din atar ( la capacitate ma refer ). E adevarat?

Nicu Lungu spunea...

drobeta are unul din celele mai mari stadioane din tara( capacitatea lui fara scaune e de 28 000, cu scaune ar ajunge lejer la 22 000)... insa acum e in stadiu de renovare, o sa se pune gazon nou( dar tre sa fie 14 zile consecutiv cu valori de peste 16 grade), se face pista, vestiarele se renoveaza si vor sa puna la tribunele I si aIIa scaune( cam 10 000 de scaune)

Anonim spunea...

Foarte tare inseamna...hai cu promovarea :D