joi, 19 februarie 2009

Frăţia oltenească

Vestea iminentei sosiri a lui Liviu Mihai la FC Drobeta, întregeşte lista noilor veniţi de la formaţia pandură şi totodată asigurarea compartimentului ofensiv care în tur a avut de suferit în unele momente. Cu toate că mai sunt nouă zile pînă la reluarea campionatului ligii secunde, oficialii clubului severinean sunt unii dintre cei mai activi cumpărători de pe piaţa transferurilor din seria a doua. Asta şi datorită potenţialului financiar de care dispun cei doi patroni ai clubului mehedinţean. În toamna anului 2008, revista Capital îl clasa pe bossul de la Dunăre, Cristian Burci, pe poziţia 28, cu o avere estimată la aproximativ 250.000.000 de euro. Prin urmare, resurse financiare exista, mai rămâne ca investiţiile făcute să dea rezultate.


Până ieri pe stadionul Municipal ajunseseră şase fotbalişti, însă de azi lotul lui Neagoe este aproape de a se întări cu experimentatul atacant Liviu Mihai, care a strâns 198 de partide pe prima scenă fotbalistică. Atacantul formaţiei gorjene nu mai intră în planurile de viitor ale lui „Sorinaccio”, asta şi datorită serioasei accidentari pe care a sufertit-o în cantonamentul din Portugalia în primăvara anului trecut. După acest episod neplăcut, atacantul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul piciorului stîng în urma unei rupturi de menisc şi de ligamente încrucişate.


Clujeanul în vîrstă de 31 de ani şi-a început cariera de fotbalist la formaţia Univesitară de pe Feleac în anul 1994. După cinci ani petrecuti la „şepcile roşii” a fost transferat la echipa bucureşteană Fc Naţional, unde nu a rezistat decât un an de zile. Vîrful de formă al carierei sale a fost pe meleagurile dobrogene. Cu Liviu Mihai în ofensivă, Farul de la malul Mării Negre a început să lumineze pe harta fotbalistică, acesta fiind un jucator exponential, iar din 2006 încoace face parte din cadrul formaţiei gorjene.

Niciun comentariu: