luni, 9 martie 2009

FC Drobeta rămâne în careul de aşi

În dificila deplasare de la Internaţional Curtea de Argeş, echipa de la Dunăre nu avea voie să mai facă încă un pas greşit, după semieşecul cu „U Cluj din etapa trecută. Cele trei puncte puse la bătaie erau echivalente cu rămânerea în cursa pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică.

Meciul în sine a fost unul în care ambele combatante au fost precaute, conştiente de faptul că o înfrângere le scotea temporar din lupta pentru promovare. Victoria a fost ratată de puţin de ambele formaţii, în prima repriză argeşenii au lovit bara butului apărat de juniorul Pânzaru, iar în actul secund, mijlocaşul severinean „Pele” Păun nu a reuşit să înscrie singur cu portarul. Scorul de 0-0 nu le diminuează şansele de promovare celor două formaţii, însă de acum orice pas greşit poate să fie unul decisiv până la finalul campionatului. Remiza acestui joc, coroborată cu egalul liderului, Unirea Alba-Iulia, ascute din ce în ce mai mult lupta pentru promovare.

Etapa viitoare severinenii vor reveni la Vânju-Mare, unde vor întâlni formaţia Liberty Salonta, care în tur a reuşit să fie prima echipă ce i-a învins pe drobetani.

4 comentarii:

Laura Teodora spunea...

Nicule, sunt cu tine. :P astept sa-ti vad echipa in liga 1!

Unknown spunea...

Si eu! :D Decat sa vad comune ca otopeni sau urziceni in "A", mai bine Drobeta, unde cred ca o sa fie si un public numeros si... galagios
:D Forza Drobetina! :P

Nicu Lungu spunea...

sa va auda Dumnezeu, ar fi ceva incredibil...e ff greu dar am incredere in echipa

Veve spunea...

Nicu,eu inteleg ca ai incredere in echipa,dar stii pe cine te bazezi?Tu iti pui toate sperantele intr-un antrenor care din cand in cand mai imparte cate-o palma jucatorilor(vezi cazul lui Ionut Ilie)?Asta-i echipa cu pretentii de liga 1?