miercuri, 7 ianuarie 2009

"Geană" antrenor la FC Drobeta


Începutul de nou an era confuz pentru toţi suporteri lui FC Drobeta. Vestea plecarii antrenorului principal, Iulian Mihăescu, alături de Ioan Andone la echipa arabă Al-Ettifaq, a luat prin surprindere pe toată lumea. Imaginea de deschizător de drumuri spre fotbalul mare, creată în mintea suporterilor a fost îngropată de nisipurile africane. Mirajul banilor oferiţi de şeicii saudiţi l-au convins pe Mihăescu să emigreze spre ţări necunoscute pe harta fotbalistică. Cu toate că la Severin a găsit toate premisele unei lansări spre fotbalul mare din postura de principal, acesta a optat să fie veşnicului secund. Locul din clasament de la finalul turului şi jocul prestat de echipă erau argumente puternice pentru a continua proiectul început.

"Devotamentul" fostului dinamovist faţă de fanii Drobetei şi mai ales lipsa de profesionalism de care a dat dovadă, după şase luni frumoase la malul Dunării, sunt acum doar o simplă amintire. Privirile si urechile severinenilor sunt acum aţintite către tribuna oficială, acolo unde conducerea trebuie să gasească persoana potrivită pentru funcţia de antrenor. Cel mai vehiculat nume din aceste zile a fost cel al olteanului Eugen Neagoe, care în această seară a ajuns şi la un acord cu FC Drobeta. Prin urmare o bila albă pentru preşesdintele, Vasile Mănescu care s-a orientat către un antrenor tînăr precum Neagoe, care a mai antrenat pe cei de la Pandurii Tîrgu- Jiu. Sperăm că anul acesta va intra în istoria clubului mehedinţean, ca fiind antrenorul care promovează în premieră echipa în Liga 1.




2 comentarii:

Unknown spunea...

Fără supărare Nicu, dar titlul mi se pare puţin exagerat. De ce ar fi Neagoe "salvator"? Că Drobeta nu-i nici în faliment, nici la retrogradare, ci pe un loc promovalbil. În rest, baftă lui Neagoe.

Nicu Lungu spunea...

vezi gabi... m-am conformat la ce mi-ai cerut:P